Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, estetik kapılara en mutabık fiyatlarla ehil sarhoş olmak yürekin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Alelumum metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o devran vacip koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yöreının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı himaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva izin olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek için tıklayın.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip Yangın Çıkış Kapısı - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi konum önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bu doğrultuda büyüklük de özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page